Cum devii „inactiv” pe Messenger, să nu știe prietenii că ești online

messenger

Niciodată nu vei rata mesajele primite pe Facebook, dar dacă vrei să știi cum devii inactiv pe Messenger pentru ca prietenii să nu știe când ești online, există o soluție, scrie playtech.ro.

Facebook este cea mai populară rețea de socializare cu peste 1,5 miliarde de utilizatori activi. Aceeași platformă online include și Messenger, serviciul de Chat care în urmă cu mai bine de un an s-a transformat pe mobil într-o aplicație dedicată și îți permite să ții legătura cu prietenii în format text, audio sau video.

Iar, acum dacă vrei să nu știe nimeni că ești online și că pierzi timpul pe Facebook la muncă, trebuie să înveți cum devii inactiv pe Messenger. Cât timp ești activ, similar cu alte platforme de chat, oricine poate vedea când ai fost ultima oară online sau dacă într-un anumit moment ești disponibil pentru dialog. Aceleași informații le poți obține și tu despre persoanele din lista de prieteni. În situația în care nu vrei ca acest lucru să se întâmple, trebuie să urmezi câțiva pași simpli, pe mobil și pe Messenger.com – versiunea online a platformei de chat a Facebook.

Deschide aplicația Facebook Messenger pe smartphone și accesează din colțul din dreapta jos secțiunea People. Aici, în partea de sus, vei vedea două butoane marcate All – cu toți prietenii de pe Facebook și Active – cu persoanele active la momentul respectiv. Fă click pe Active și în partea de sus vei avea un switch care în mod implicit este de culoare verde. Dezactivează-l. Imediat nu vei mai vedea persoanele care sunt active, dar nici ei nu vor mai ști că tu ești activ.

Pentru a figura ca fiind inactiv și pe Messenger pe web, dacă vrei să stai pe desktop, intră pe www.messenger.com, autentifică-te și apasă pe roata dințată din stânga sus. Din opțiunile disponibile, alege Active Contacts și apasă pe switch-ul din partea de sus a listei.

lala

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente