Cristiano Ronaldo a fost vedeta întâlnirii. Portughezul le-a prezentat fanilor de pe Santiago Bernabeu cel de-al patrulea Balon de Aur al carierei, în prezenţa mai multor foste glorii, printre care Luis Figo, Ronaldo sau Raymond Kopa. De asemenea, fotbalistul de 31 de ani a primit si doua mesaje video, de la Kaka şi Fabio Cannavaro.

După ceremonie, publicul de pe arena amdrilenă au avut parte de un alt spectacol, cel oferit de elevii lui Zidane. Isco a deschis scorul după doar 12 minute, apoi Karim Benzema, din offside, şi Cristiano Ronaldo au dus scorul la 3-0 după mai puţin de jumătate de oră de joc.

În minutul 31, Isco a reuşit "dubla", după o pasă primită de la Luka Modric, iar până la pauză îşi putea trece în cont hat-trick-ul, dar Guillermo Ochoa s-a opus cu un reflex spectaculos.

În partea a doua, Isco a trecut din nou pe lângă al treilea său gol, înainte ca brazilianul Casemiro să marcheze în minutul 58, după o centrare perfectă a lui James Rodriguez, intrat pe teren la pauză.

Până la final, Ronaldo a irosit şansa "dublei", la un contraatac frumos. S-a terminat 5-0, iar Real reface pentru moment diferenţa de 6 puncte faţă de Barcelona în clasamentul din La Liga.