Atenţie! Circulația rutieră din 38 de localități este blocată din cauza zăpezii și a viscolului// FOTO

Inspectoratul Naţional de Patrulare anunţă că circulația rutieră din 38 de localități este blocată din cauza zăpezii și a viscolului. Circulația se desfășoară în continuare în condiții de iarnă pe toate traseele naționale, dar sunt accesibile.

Însă, unele localități din sudul țării și anume în raioanele Căușeni, Ștefan Vodă, Comrat, Cantemir, Ceadâr Lunga, Taraclia, Leova, Cahul și Vulcănești sunt blocate pentru circulația rutieră.

La fața locului se află ofițerii de patrulare care activează intensiv și acționează pentru eficientizare traficului rutier și pentru acordarea ajutorului șoferilor și pasagerilor.

De menționat, este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Inspectoratului Național de Patrulare.

Totodată,din cauza condițiilor climaterice nefavorabile, Serviciul Vamal recomandă participanților la traficul transfrontalier să se abțină de la traversarea frontierei prin posturile vamale ”Palanca”, ”Tudora”, ”Săiți”, ”Ceadâr-Lunga 1”, ”Ceadâr-Lunga 2”, ”Basarabeasca”, ”Mirnîi”, ”Vulcănești și ”Cișmichioi”.

Traversarea frontierei prin posturile menționate nu este recomandată din cauza traseelor înzăpezite de pe teritoriul statelor vecine.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.