Circulația rutieră a fost întreruptă pe o porțiune a traseului M3. Șoferii sunt îndemnați să evite zona

1

În rezultatul căderii precipitaţiilor sub formă de zăpadă, SA „Drumuri” din teritoriu au demarat lucrări de deszăpezire şi combatere a lunecuşului pe drumurile publice din zonele centru şi sud ale republicii. În raioanele Cahul, Cantemir, Leova, Vulcăneşti, Taraclia, Comrat, Cimişlia, Basarabeasca, Hînceşti, Ialoveni, Criuleni, Căuşeni şi Ştefan Vodă se întreprind măsuri de deszăpezire a sectoarelor de drumuri supuse parţial întroienirii.

Conform informaţiei operative actualmente sectorul de drum Ciumai – Burlăceni a drumului naţional M3 Chişinău – Cimişlia – Comrat – Vulcăneşti – Giurgiuleşti, km 158 – 161 este întroienit si începînd cu orele 15.00. Drumul a fost închis, iar circulaţia rutieră este întreruptă.

49390

Conducătorii auto sunt îndemnați sa evite sectorul de drum menţionat cu deplasarea pe drumul naţional R38 Vulcăneşti-Cahul – Taraclia (Balabanu – Cahul şi Cahul – Vulcăneşti). Despre restabilirea circulaţiei rutiere pe drumul M3 se va comunica suplimentar.

Începând cu ziua de 6 ianuarie curent, în raioanele menţionate sunt antrenate 185 mecanisme speciale şi 308 muncitori rutieri, care vor lucra în regim non-stop. În zona de sud circulaţia transportului pe drumurile publice este asigurată în condiţii de iarna, în zonele centru şi nordul republicii circulaţia este accesibilă pentru toate categoriile de transport.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente