Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primăria Chișinău invită la un Concert la Înălțime de Noaptea Muzeelor

   3259

Sâmbătă, 16 mai, ora 19.00, de Noaptea Muzeelor, Primăria Chișinău organizează un concert inedit, cu participarea extraordinară a maestrului Eugen Doga. Evenimentul va avea loc "la înălțime": Turnul de Apă - Muzeul Orașului Chișinău.

Vor evolua: Alex Calancea Band, Iurie Sadovnic, Surorile Osoianu, Catharsis, Dara, Tania Cerga, Cristina Pintilie, soprana Mariana Bulicanu, Eugen Dibani, Guzz, Capushon etc. În program vor răsuna melodiile lui Eugen Doga, inclusiv "Cântec despre Orașul Meu".

Este pentru prima dată când se organizează un concert "LA ÎNĂLȚIME" de Noaptea Muzeelor la Chișinău. "Artiștii vor evolua sus, la balcon, iar publicul va fi jos, în fața Universității de Stat, de unde vor putea admira interpreții și asculta o muzică extraordinară venind de sus, a precizat Ana - Lucia Culev, șefa Direcției Cultură a Primăriei Chișinău, în cadrul unui flash mob organizat cu prilejul evenimentului.

Alex Calancea spune că un concert la înălțime este ceva nou pentru artiști și speră să mai repete asemenea experiențe. "De fapt, toate concertele sunt LA ÎNĂLȚIME, dar de această dată interesul artiștilor a fost și mai mare". Artistul a precizat că vor avea un program divers, de vreme ce ei vor fi sus, deasupra Chișinăului, la balconul Turnului de Apă. "Vom interpreta aproape toate stilurile de muzică: clasică, folclor, pop, rock, creații Doga", a precizat Alex Calancea.

Concertul va fi proiectat și pe un ecran mare pentru a putea fi mai vizibil.

Spot Noaptea Muzeelor https://www.youtube.com/watch?v=ngkWFX91spQ

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău