Zidane nu-și dorește premiul de cel mai bun antrenor din 2016

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Înaintea primului meci din 2017, cel cu Sevilla, din turul optimilor de finală din Cupa Spaniei, Zinedine Zidane a spus că ar fi împăcat cu el dacă FIFA nu l-ar numi cel mai bun antrenor din 2016 la gala care va avea loc săptămâna viitoare.

Francezul, care a condus-o pe Real Madrid spre câștigarea Ligii Campionilor, într-un an în care nu a pierdut decât două meciuri, este nominalizat la respectiva distincție alături de selecționerul campioanei europene Portugalia, Fernando Santos, și de autorul celei mai mari surprize din Premier League, Claudio Ranieri, cel care a luat titlul cu Leicester City în Anglia.

„N-aș fi surprins. Cred că aș fi împăcat cu ideea că altcineva a câștigat.

Eu abia am ajuns, sunt nou. Eu trebuie să continui să muncesc și să demonstrez mult mai multe lucruri”, a dezvăluit Zidane.

„Resimt o presiune mai mică decât acum un an. Mă simt bine, sunt mulțumit de ceea ce fac, dar trebuie să progresez. Ca jucător, gândeam la fel. Chiar și la 33, 34 de ani, am căutat mereu să progresez. Același lucru îl vreau și acum, ca antrenor. Poate chiar mai mult îmi doresc asta”, a adăugat fostul campion mondial și european cu Franța.

Gala FIFA în care forul internațional îi va premia pe cei mai buni jucători și antrenori din 2016 va avea loc pe 9 ianuarie la Zurich.

Până la acea dată, Real Madrid va disputa două meciuri, cu Sevilla, în Cupă, și cu Granada, în La Liga.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...