(METEO) Cum va fi vremea de Revelion și Crăciun pe stil vechi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Meteorologii estimează, pentru următoarele două săptămâni, temperaturi oscilante, care vor varia între 7 grade și minus 8 grade, precipitații fiind prevăzute, în majoritatea regiunilor țării, în intervalul 26-28 decembrie și după 2 ianuarie.

Pe parcursul primei săptămâni de prognoză vremea se va răci de la o zi la alta, astfel încât, în jurul datei de 31 decembrie, se vor înregistra medii ale temperaturilor maxime de —2…0 grade, pornind de la 5…6 grade pe 27 decembrie.

Apoi se va încălzi usor, urmând ca pe 2 ianuarie sa se înregistreze o medie termică diurnă de 2 grade. În a doua săptămână, maximele temperaturii aerului vor scădea treptat, spre—2 grade. Regimul termic nocturn caracterizat prin medii exclusiv negative, va înregistra, de asemenea, o evoluție oscilantă, cu cele mai ridicate valori, de—1…0 grade, pe 27 și 28 decembrie și cele mai scăzute, de—9…-7 grade, în jurul datei de 31 decembrie și spre finalul intervalului.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicata între 27 și 29 decembrie și între 3 și 8 ianuarie, iar în restul intervalului de prognoză, numai izolat și trecător pot fi precipitații slabe.

În prima zi din an temperaturile vor oscila între -4…3 grade, în timp ce de Crăciunul pe stil vechi vom avea în jur de 0 grade Celsius.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...