Operaţiune neobişnuită în România: Traficanți de droguri prinși de polițiști îmbrăcați în Moș Crăciun

Operaţiune neobişnuită pe o stradă din Piteşti. Trei traficanţi, care transportau cu o maşină 1,5 kg de canabis, au fost prinși de polițiști îmbrăcați în Moș Crăciun, scrie Mediafax.ro.

În ajunul Crăciunului, mai multe echipaje de poliţie din cadrul IPJ Dâmboviţa sub coordonarea procurorilor DIICOT au blocat în trafic, pe o stradă din Piteşti, un autoturism înmatriculat în Bulgaria, despre care se ştia că transportă droguri care urmau să fie distribuite în municipiu.

Deşi unii dintre poliţişti erau costumaţi în Moş Crăciun, la vederea mascaţilor, cele trei persoane care se aflau în maşină, doi bărbaţi şi o femeie, s-au speriat şi au blocat uşile autoturismului, forţele de ordine fiind nevoite să spargă un geam şi să-i scoată pe cei trei pe acolo.

Anchetatorii au percheziţionat maşina şi au descoperit 1,5 kg de canabis, droguri ascunse în pungi.

Cei trei tineri se află în arestul IPJ Dâmboviţa, aceştia fiind reţinuţi pentru 24 de ore. Rămâne că în urma audierilor şi a probelor strânse procurorii să stabilească dacă ei fac parte dintr-o grupare mult mai mare. Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor dâmboviţeni.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.