Vlad Plahotniuc este noul preşedinte PDM

Vlad Plahotniuc este noul preşedinte PDM. Acesta a fost ales în unanimitate drept noul președinte al formațiunii.

„Oamenii au cerințe mai exigente față de clasa politică. Pentru ca să câstigam alegerile din 2018, trebuie să ne schimbăm radical. A venit momentul ca PDM să vina cu o nouă modalitate de a face politica. Trebuie să ne poziționăm ca un partid care livrează rezultate concrete.

Republica Moldova are nevoie de o viziune nouă, care să o definească. Ea trebuie să fie orientată spre interioriul țării și nu prea exteriorul ei. Iar noi putem identifica această viziune, care să ne unească pe toți”, a declarat noul șef al partidului.

În cadrul discursului său, Vlad Plahotniuc a menționat că integrarea europeană nu trebuie să fie un scop în sine și „nu este stația finală a țării, ci o treaptă superioară”.

Absolventă de Jurnalism (Iași, 2015), își face masteratul în domeniul industriilor creative (Suedia, 2017).

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.