Live: Al VIII-lea Congres al Partidului Democrat din Moldova

În aceste clipe, Partidului Democrat din Moldova desfășoară cel de-al VIII-lea Congres al formațiunii. Evenimentul are loc în incinta Palatului Republicii și a adunat peste 1200 de participanți. Printre cei prezenți se află mai mulți invitați de onoare: Luis Ayala, secretarul general al Internaționalei Socialiste, Victor Ponta, vicepreședinte al Internaționalei Socialiste, Președinte al Comisiei Afaceri Europene din Parlamentul României, Sonja Lokar, reprezentant al Partidului Socialiștilor Europeni, precum și alți lideri social-democrați din Georgia, Ucraina și România.

Tot astăzi, Partidul Democrat din Moldova își va alege președintele după ce pe 10 decembrie curent, Marian Lupu a demisionat din funcția de președinte a partidului. Atunci el a declarat că nu va mai candida la preşedinţia formaţiunii, însă va rămâne în componența partidului.

Absolventă de Jurnalism (Iași, 2015), își face masteratul în domeniul industriilor creative (Suedia, 2017).

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.