Familia, alături de Igor Dodon în ziua sa de triumf// FOTO

Mama, soţia şi doi din cei trei copii ai săi au fost alături de preşedintele nou ales Igor Dodon în ziua de învestire a acestuia în funcţia de preşedinte. Membrii familiei sale au stat, în partea festivă a evenimentului, în primul rând în sala Palatului Naţional, unde a avut loc ceremonia de  învestitură.

„Mulțumesc din inimă familiei mele. Ați fost mereu și veți fi sprijinul meu cel mai mare!”, a declarat Igor Dodon în discursul său oficial. De altfel, după ce a depus jurământul şi a rostit discursul, Igor Dodon a înmânat câte un buchet de flori soţiei şi mamei.

Tot astăzi Igor Dodon alături de familia sa a fost la Catedrala Mitropolitană din centrul capitalei, unde a primit din mâinile mitropolitului Vladimir icoana sfântului Ştefan cel Mare.

De notat că Igor Dodon este tată de băieţi. Are 3 feciori: Vlad, Bogdan şi mezinul Nicolae,care are doi ani. Igor Dodon formează un cuplu cu soţia sa Galina deja de 21 ani.

dodon si familia

dodon si familia

dodon si familia

dodon si familia

dodon si familia

dodon si familia

dodon

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.