Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

Joi, în ultimul număr al Ziarului de Gardă din 2016,  aflați detalii din schema prin care executori judecătorești, judecători și agenți economici obscuri au deposedat autoritățile publice locale de zeci de terenuri, prin intermediul unor licitații dubioase.

Tot în ediția de joi, aflați cum funcționarii de la Direcțiile educație din Chișinău și agenții economici nu doar că aveau grijă de meniul copiilor, dar mai și făceau afaceri pe seama lor. Joi, citiți despre legătura directă dintre controversata lege privind amnistia fiscală  și furtul miliardului,  dar și despre o altă lege nu mai puțin importantă, prin care posesorii de mașini cu numere de înmatriculare străine vor putea să le înregistreze în R.Moldova achitând doar 30% din cota accizei.

În ziarul din 22 decembrie citiți despre justiția cu pereți transparenți din Georgia și cum în cei 25 de ani de independență acest stat post-sovietic a reușit să scape de funcționarii corupți, spre deosebire de R. Moldova.

În ultimul număr de ziar din 2016, cunoașteți problemele pe care oamenii din satul Coropceni, Telenești, le iau cu ei în anul care vine.

Dosar:  Schema hoțiilor cu terenuri din Chișinău

Politic:  Miliardul se poate întoarce în țară prin legea amnistiei fiscale

Actual: Interese și afaceri în meniul copiilor

Reporter Special: Poluarea, problema care curge pe râurile din R. Moldova

Realitatea:  Importul de automobile: scutiri pentru unii, scumpiri pentru alții

Exclusiv: Interviu cu Sergiu Cioclea, guvernatorul BNM: „Prefer o critică bună, chiar și mușcătoare, decât un „bonus mediatic”

Viața Redacției: Flămânzi și fără lucru, în lista de așteptare a pensiei

Zona Publică: Georgia pereților de sticlă

Oameni: MNYO revine u tradiționalele concerte de iarnă

Circ în tramvai: Ambasadorii europeni vor fi acreditați cu concert

Diaspora:

  • Cum a fost? Ce va urma?
  • Cine are nevoie de un copil străin?
  • Cum petrec moldovenii din Portugalia sărbătorile de iarnă

Editoriale:

Aneta Grosu: Falșii Moși Crăciuni

Alina Radu: De gardă în 2016? Pentru ce?

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul https://zdg.md/web/pay .