Conflict într-un microbuz din Chișinău: Un minor de 15 ani a fost înjunghiat

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un minor în vârstă de 15 ani ar fi fost agresat fizic cu un cuţit, după ce a intrat în conflict cu un bărbat necunoscut, în timp ce se deplasau cu maxi-taxi de pe ruta 101. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar agresorul a dispărut de la locul faptei.

În urma acţiunilor speciale de investigaţii şi urmărire penală forţele de ordine au identificat şi localizat un individ, bănuit de săvârşirea infracţiunii. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 53 ani, anterior judecat, domiciliat în Capitală.

Bărbatul a fost încătuşat şi escortat la Inspectorat pentru audieri, în cadrul cărora a declarat cu lux de amănunte cicumstanţele incidentului.

Potrivit lui conflictul s-ar fi iscat în max-taxi, în momentul când acesta i-ar fi făcut observaţie victimei, referitor la comportamentul manifestat în public. Ulterior după ce au coborât la staţie, victima împreună cu câţiva amici ar fi încercat să-l atace prin surprindere, însă individul a scos un cuţit şi i-a provocat o plagă de cuţit în regiunea feţii.

În prezent bănuitul este cercetat penal pentru huliganism şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani pân la 7 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...