Zlatan a respins o ofertă anuală de 7 ori mai mare decât salariul lui Ronaldo

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Starul lui Manchester United, Zlatan Ibrahimovic, va respinge o ofertă de 120 de milioane de lire sterline (140 de milioane de euro) din partea guvernului chinez, care l-a dorit în China şi înaintea acestui sezon, susţine Daily Mail.

„Guvernul chinez este dispus să dea bani mulţi pentru a-l aduce pe starul suedez, ştiind că el poate genera venituri de milioane şi creşte nivelul ligii chineze.

Chinezii erau dispuşi anul trecut să îi ofere fotbalistului aproximativ 56 de milioane de lire pe an. Totuşi, el a optat pentru provocarea Premier League şi Manchester United”, scrie jurnalul britanic.

Astfel, cele 140 de milioane pe care le-ar fi primit Ibra ar fi însemnat nu mai puțin de 7 salarii anuale ale lui Cristiano Ronaldo.

Daily Mail menţionează că forma bună a lui Ibrahimovici „a mărit apetitul guvernului chinez”, care a mărit oferta, „care include şi o sumă pentru United”. „Intenţia lor este ca apoi să îl plaseze pe suedez la un club important din primul eşalon”, adaugă sursa citată.

Sâmbătă, Ibrahimovic a marcat ambele goluri ale echipei Manchester United în meciul din deplasare cu West Bromwich, din etapa a XVII-a a campionatului Angliei, al zecelea joc consecutiv fără înfrângere pentru gruparea din Manchester în toate competiţiile.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...