9 recomandări de evenimente pentru ziua de duminică, 18 decembrie

caicai

Ne apropiem cu pași rapizi de Crăciun, și atmosfera se încinge în jur. Iată lista noastră de evenimente pentru duminică, 18 decembrie.

#1. Zilele filmelor de Crăciun

Sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape. Iată de ce ALTFilm a pregătit pentru tine o serie de filme din toate vremurile, fără de care Crăciunul nu mai este același – de la „It’s a wonderful life” până la Ironia sorții. Ne vedem la Cinematograful „Odeon”, la ora 19:00! Evenimentul este organizat de Altfilm cu sustinerea Delegatiei Uniunii Europene in Republica Moldova. Detalii pe #diez. 

#2. Discuție publică: „Educația sexuală – nimic deosebit”

Rețeaua de Tineri Educatori de la Egal la Egal, Y-PEER Moldova organizează în premieră o discuție publică ”Educația sexuală – nimic deosebit” pentru a prezenta rezultatele pilotării cursului de educație sexuală în două școli din Republica Moldova – Gimnaziul din satul Vânători, raionul Nisporeni, și Liceul „Spiru Haret” din Chișinău.

Evenimentul va avea loc duminică, 18 decembrie 2016, în incinta hotelului „Jolly Allon” din Chișinău (str.Maria Ciubotari 37) , începând cu ora 09:00. Detalii pe Facebook. 

#3. Cu Vedetele la Târg, ediția a 3-a

Sunteți invitați să veniţi ”Cu vedetele la târg”, ediţia a III-a, unde atmosfera veselă va intensifica feeria sărbătorilor de iarnă. Pe 18 decembrie 2016, ora 10:00, la Artico, veniţi împreună cu familia să petrecem o frumoasă duminică de iarnă. Stilatele doamne ale showbiz-ului vor scoate la vânzare articole unice din garderoba lor. În cadrul târgului, vedetele autohtone vor veni cu un dar special pentru dvs.- un program artistic de sărbătoare! E perioada surprizelor! Şi ce poate fi mai plăcut decât ceva confecţionat manual şi decorat cu multă dragoste? Cu siguranţă la târg veţi găsi ceva pe placul dvs. Vă aşteptăm împreună cu cei mici, pentru care am pregătit ceva special: activităţi creative, personaje din poveşti şi multe concursuri cu premii. Bilet de intrare- 10 lei, detalii în eveniment.

#4. Christmas Pop Up Shop

Pe 18 decembrie, între orele 11:00-18:00, ești așteptat la hotelul „Jolly Alon”! În ajun de sărbători, pregătește-te să fii surprins din nou de brandurile „DININIMĂ”, care ți-au pregătit un eveniment cu de toate – shopping, distracție și surprize – „CHRISMAS POP-UP SHOP”. În cadrul acestuia 12 producători autohtoni își vor prezenta produsele tematice și îți vor propune oferte surprinzătoare de Crăciun, pe care chiar trebuie să le vezi, să le probezi și să le guști! Detalii pe #diez.  

#5. Maratonul de Crăciun 2016

În ziua de 18 decembrie se organizează cea de-a patra ediţie a cursei de carnaval ce se desfășoară tradițional în ajunul sărbătorilor de iarnă – Maratonul de Crăciun 2016. Evenimentul va avea loc în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău.

Maratonul de Crăciun este o cursă costumată pentru întreaga familie, ce trece prin străzile centrale ale Chișinăului. Distanta magică de 3 km, în care nimeni nu va fi lăsat fără un cadou.

Eliberarea pachetului de start şi numărului de participare – 09:30-11:30. Startul – 12:00.
Participarea – 50 lei. Achitarea în Piața Marii Adunări Naționale. Copii până la 16 ani participă GRATUIT. Detalii pe #diez.

#6. Math and Physics Lessons

Se organizează lecții de matematică și fizică. Dacă aveți nevoie de ajutor în înțelegerea subiectelor de școală, nu ezitați de a participa la lecțiile noastre. Pregătim și de examenele de BAC, la ora 12:00, la Biblioteca Hasdeu, detalii pe Facebook. 

#7. Sleepless in Seattle

Film la Tucano Brasil la ora 18:00, detalii în eveniment. 

#8. Fautor – Food & Wine Pairing

Fautor te invită să îți delectezi papilele gustative printr-o experiență de neuitat: 6 vinuri unice, în asociere cu mâncarea potrivită. Evenimentul va avea loc la restaurantul Gastrobar, ora 16:00 și va fi ghidat de către somelierul Mihai Druță. Prețul unui bilet este de 380 de lei. Detalii pe Facebook. 

#9 Star Wars: Rogue one la Cinema Patria

Jyn Erso, o mercenară a Rebeliunii, este pe punctul de a primi cea mai mare provocare din viața ei, când Mon Mothma o va trimite să fure planurile din Death Star. Cu ajutorul Rebelilor, un maestru spadasin și forțele non-aliate, Jyn va realiza că a intrat în ceva mult mai greu decât credea la începutul misiunii. Filmul ne va arăta o nouă parte a francizei Războiul Stelelor în același univers, dar văzut din alta perspectivă decât cea cu care ne-am obișnuit pâna acum. Detalii pe pagina oficială.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente