08:51:19 16.04.2024
Stiri

FOTO // Oferte de UN EURO, la primul târg de turism din R. Moldova

Știri 05.03.2015 14:33 Vizualizări3251 Autor: Galina Munteanu
FOTO // Oferte de UN EURO, la primul târg de turism din R. Moldova


Primul târg de turism din R. Moldova și-a deschis astăzi larg ușile pentru vizitatori. Ofertele propuse sunt pe buzunarul tuturor și încep de la un euro până la câteva sute.

„Oferta de un euro sigur că este pentru turismul intern. Este vorba despre un sejur de două zile și o noapte în nordul R. Moldova. Sunt vizitate mănăstirile Țigănești, Curchi, Cosăuți, Cetatea Soroca, Peștera Surprizelor, Orheiul Vechi. Așteptăm să avem mulți vizitatori în aceste zile și care să-și poată găsi locul unde vor merge la odihnă. Ofertele sunt la preț redus. Reducere de 50 la sută avem pentru excursiile în Grecia, iar de 40 la sută - pentru Bulgaria și Turcia”, a spus Alex Filipschi, președintele Federației de Promovare a Turismului din Moldova.

„Este un început bun. Ne bucurăm că și R. Moldova are un târg al turismului. Am venit și noi cu oferte destul de incitante și vă așteptăm cât mai curând la odihnă, acasă, în România”, a spus președinta Federației de Promovare a Turismului din România, Corina Martin.

Chiar dacă este prima zi, la unele standuri ale agențiilor de turism se făcuse coadă. „Am venit aici pentu că știm că în această perioadă sunt oferte bune și la preț redus. Vreau să mergem cu familia, în acest an, la mare în Turcia, dar la munte în România”, ne-a spus Maria Eremciuc din Chișinău.

În total, la târg, participă 20 de companii de turism, două dintre care sunt din România.

Târgul va avea loc până duminică, 8 martie, timp în care vor fi organizate și degustări de vinuri, work-shop-uri, mese rotunde etc. Duminică, va avea loc un concert dedicat Zilei Internaționale a Femeilor, în care vor evolua mai mulți interpreți autohtoni.


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md