(VIDEO) Ghimpu nu se gândește la demisie: „N-am nicio greșeală politică”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, nu ia în calcul posibilitatea de a-și da demisia din fruntea formațiunii, așa cum i-a cerut ministrul Apărării Anatol Șalaru.

El susține că nu are „nicio greșeală politică” și dă vina pe rezultatul slab în alegeri din cauza participării în coaliția de guvernare.

„Dacă nu participam noi la guvernare, ce rezultat am fi avut? Problemele partidului nu sunt din cauza lui Ghimpu. Eu tot timpul am pus la bătaie și numele meu și al partidului, numai pentru a salva țara de la o invazie rusească”, a declarat Mihai Ghimpu.

„La 20 ianuarie 2016 am luat o decizie corectă. Azi Moldova are acord cu FMI. Am recâștigat încrederea UE. E o plăcere să auzi cum din nou europarlamentarii vorbesc din nou de Republica Moldova”, a mai spus Ghimpu.

El îl acuză în continuare pe Anatol Șalaru de „trădare” într-un moment în care „partidul trece printr-o perioadă mai grea”.

Mihai Ghimpu a mai spus că speră că premierul deja a trimis în adresa președintelui solicitarea de demisie a lui Șalaru din funcția de ministru.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...