„Noul Messi” joacă la Real: „N-am mai văzut un jucător cu un asemenea picior stâng”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Marco Asensio este văzut de către antrenorul său de la Real Madrid, Zinedine Zidane, drept noul Lionel Messi. Francezul a spus despre jucătorul de 20 de ani că are un picior stâng aproape la fel de bun ca cel al argentinianul.

„Nu am mai văzut un jucător cu un asemenea picior stâng de la Messi încoace”, a spus Zidane despre Asensio. Declarația antrenorului lui Real Madrid este cu atât mai surprinzătoare cu cât, în echipa sa, se află unul dintre cei mai buni stângaci din lume, Gareth Bale.

Mijlocașul spaniol a fost folosit în majoritatea meciurilor din actualul sezon, însă, ca titular, a început, în special, în primele jocuri ale stagiunii.

Zidane îl vede însă pe Asensio drept om de bază în viitor. Marca notează că francezul discută cu jucătorul de 20 de ani în mod constant după antrenamente și a avut un cuvânt important de spus în prelungirea contractului acestuia.

Marco Asensio a venit la Real Madrid în 2014, de la Mallorca, însă apoi a fost împrumutat înapoi la divizionara secundă. În stagiunea trecută, el a evoluat la Espanyol, acolo unde a fost om de bază, atât în mandatul lui Sergio Gonzalez, cât și în cel al lui Costel Gâlcă.

În acest sezon, Asensio, care este cel mai tânăr jucător din lotul primei echipe a lui Real Madrid, a înscris șase goluri: 2 în campionat (cu Real Sociedad și Las Palmas), 2 în Cupă (ambele în turul cu Cultural Leonesa), 1 în Champions League (cu Legia) și 1 în Supercupa Europei (cu Sevilla).


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...