„Am discutat cu zeci de oameni, care văd şi înţeleg totul. Şi cine este noul „plahuror General”. Şi cum oamenilor li se măreşte vârsta de pensionare, iar, în acelaşi timp, hoţilor şi funcţionarilor corupţi li se legalizează 2% din banii furaţi de la noi. Şi cum din cauza miliardelor furate, pe care tot noi suntem impuşi să le întoarcem, din ianuarie tarifele la energia electrică se vor majora. Şi că actualul regim încearcă să fabrice dosare penale oponenţilor şi să închidă presa independentă”, a scris Alexandru Slusari pe pagina sa de Facebook.

Potrivit vicepreşedintelui PPDA, în pofida tuturor intimidărilor, a manipulărilor şi încercărilor de a-i obliga la o indiferenţă totală, oamenii vor continua să lupte.

„Aproape toţi cu care am discutat doresc tragerea la răspundere a actualei guvernări, reluarea protestelor la care să participe întreaga societate, indiferent de etnie sau de orientarea geopolitică, organizarea alegerilor parlamentare anticipate, dar şi punerea în aplicare a reformelor reale în ţară”, a mai menţionat Alexandru Slusari.