10 recomandări de evenimente de nota 10 pentru joi, 15 decembrie

christmas

Suntem la mijlocul lunii decembrie și atmosfera de Crăciun care ne place aici abia începe să se simtă. Iată lista de evenimente pe care echipa #diez v-o recomandă pentru a intra mai repede în esența sărbătorilor de iarnă.

#1. Caravana Cola-Cola

Coca-Cola îți aduce magia sărbătorilor de iarnă. Anul acesta Caravana Coca-Cola revine la Chișinău pentru al doilea an consecutiv și cu mai multe surprize.  Ia-ți familia sau prietenii și vino pe 15 și 16 decembrie în PMAN, lângă pomul de Crăciun, ca să te bucuri din plin de darurile pe care ți le-am pregătit. Între orele 15:00 și 21:00, detalii în eveniment.

#2. Lumea pe care vrem s-o construim!

Inițiativa „Lumea pe care vrem s-o construim” a fost lansată și susținută de UNFPA, Fondul ONU pentru Populație în Republica Moldova. Pe parcursul lunilor noiembrie și decembrie viitorii designeri de la Centrul de Excelență în Construcții au realizat lucrări artistice care reflectă viziunea lor asupra lumii în care ei și-ar dori să trăiască și priorităților UNFPA în Moldova, cum ar fi sănătatea tinerilor, combaterea violenței bazate pe gen etc. Lucrările tinerilor artiști vor fi demonstrate în cadrul expoziției de artă, la Centrul de Excelență în Construcții (str. Gheorghe Asachi 71), care va avea loc în data de 15 decembrie, începând cu 16:30, detalii pe Facebook.

#3. Stand UP Comedy

Băieții de la Stand UP Comedy au pregătit o disagă de glume, una mai bună decât alta. Joia aceasta vă aşteptăm cu drag la gura sobei. La ora 20:30, la Baker Street, intrarea 30 de lei, detalii în eveniment.

#4. Vernisajul Magic

O nouă savoare, un nou suflu, o nouă intensitate în cea de-a XI-a ediție a Vernisajului – eveniment de clasă pentru vinurile premium ale Moldovei, de această dată unul magic! În ajunul sărbătorilor de iarnă, pe 15 decembrie, ora 18.00, Palatul Republicii, vino să-ți alegi vinul preferat din colecția celor 200 de vinuri, expuse de 35 companii vinicole producătoare de vinuri de calitate premium reunite sub brandul de țară, Vinul Moldovei. Detalii pe #diez.

#5. Plugged/Unplugged Thursday

Dacă ai un instrument care încape pe ușa Spălătoriei și mai ales unul pe care îl poți mânui – ia-l azi cu tine. Ești binevenit să improvizezi în voie, să cânți piesele proprii sau cover-urile care-ți plac pentru toți prietenii Barului.

Îți oferim un spațiu cald și prietenos, shot-uri magice, bere locală, ceai și cafea pentru cei care se trezesc vineri devreme. Intrare liberă de griji. La ora 21:00, la Spălătorie, detalii pe Facebook. 

#6. EualegMoldova Workshop: „Cine sunt eu – cine sunt ei”

Asociatia pentru Dezvoltare Creativa (ADC) te invită la atelierul interactiv „Cine sunt eu – cine sunt ei?”, pentru a-ți descoperi identitatea personală și culturală.

În cadrul activității vei avea ocazia să îți autoanalizezi valorile și calitățile personale, dar și cum înlături anumite stereotipuri pe care le trăim zi de zi. Prin metode ale educației non formale, echipa de la ADC te va ajuta să te cunoști mai bine pe tine și pe cei din jurul tău, în contextul interculturalității din țara noastră. La ora 15:00, la Centru American de Resurse, detalii în eveniment.

#7. Film and English Discussion Club with Tony: History of Christmas

Povești despre Crăciun, la ora 18:00, la American Language Center de la Buiucani, detalii pe Facebook. 

#8. Theory of Computer Science: Why All That Formal Stuff?

La ora 18:00, la iHUB, se va vorbi despre știința calculatoarelor, detalii în eveniment.

#9. Meetup #1

NodeJS este o platformă nouă pe piața IT din Republica Moldova. La acest eveniment se vor aduna cei care doresc să îl învețe și să îl dezvolte, inclusiv. Bifează că vii la eveniment și vei fi a curent cu toate detaliile. Agenda și speakerii îi găsești în imagine. La ora 19:00, la Dreamups, detalii pe Facebook.

#10. Zilele Filmelor de Crăciun

Sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape. Iată de ce ALTFilm a pregătit pentru tine o serie de filme din toate vremurile, fără de care Crăciunul nu mai este același – de la „It’s a wonderful life” până la Ironia sorții. Ne vedem la Cinematograful „Odeon”, la ora 19:00! Evenimentul este organizat de Altfilm cu sustinerea Delegatiei Uniunii Europene in Republica Moldova. Detalii pe #diez.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente