Cariera Mea: Descoperă-ți vocația la o întâlnire cu trei tineri antreprenori

15423794_766959773463070_1392955498_n

Lunar, portalul online Cariera Mea ne bucură cu evenimente ce reflectă o anumită profesie, meserie, iar luna decembrie s-a hotărât să fie dedicată antreprenoriatului și cunoașterii tuturor aspectelor lui.

Astfel, pe 21 decembrie, la ora 16.00, în incinta Centrului Republican pentru Copii și Tineret, str. Ștefan cel Mare 169, ești așteptat la un eveniment cu genericul „Descoperă profesia de antreprenor cu…”, dedicat în totalitate pentru a cunoaște tineri antreprenori din Moldova, care au multe să vă povestească din experiența lor. Invitații speciali sunt:

# Grigore Raileanu, tânăr din Moldova, care a locuit câțiva ani în California. Acesta este fondatorul a două companii IT, care au oficii în mai multe țări ale lumii.

# Timbur Gheorghe, care încearcă să spargă tiparele în satul său, Vărzarești, Nisporeni. Având doar studii medii făcute în România, Gheorghe Timbur s-a întors acasă și la 21 de ani, și-a deschis o patiserie pe care o administrează de unul singur și care îi asigură un venit constant.

# Virgiliu Ilașcu, care și-a lansat prima afacere la 14 ani, iar în acești doi ani a creat sute de huse personalizate pentru clienții săi din Chișinău, dar și din țară. A învățat din mers cu ce se mănâncă marketingul, fidelizarea clienților și alte lucruri prețioase pentru acest gen de afacere.

Pentru a putea participa la eveniment, înregistrați-vă AICI.

Pentru alte detalii, accesați pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente