Cele mai bune 50 de locuri în care să lucrezi. Facebook ocupă cea de-a doua poziție

facebook-3

Facebook ocupă locul al doilea, potrivit raportului anual publicat de site-ul de profesii Glassdoor Inc. al celor mai bune locuri de muncă, raport care a analizat evaluările anonime de companii ale angajaţilor pe o perioadă de 12 luni, potrivit Mediafax.ro.

Câştigătorul din 2016 este Bain & Company Inc., o companie de consultanţă în management din Boston, Massachusetts, care s-a clasat în top cinci în ultimii şapte ani şi a ocupat de trei ori primul loc. Angajaţii menţionează salariile bune, beneficii, mentorat şi o cultură care promovează angajamentul celor care lucrează, susţine Scott Dobroski, reprezentant al Glassdoor.

Competiţia a fost intensă în 2016. Cele 50 de companii de pe listă au fost analizate pe o scală de la 0 la 5. Pentru a se califica, cel puţin 75 de angajaţi dintr-o companie trebuie să trimită analize. Scorul mediu al unei companii, în 2016, a fost de 3,3.

Facebook ocupă a doua poziţie, iar podiumul este încheiat de Boston Consulting Group, o altă firmă de consultanţă în management cu 85 de birouri în 48 de ţări. Pe locul patru se află Alphabet, un conglomerat internaţional fondat de aceiaşi oameni care au pus bazele Google: Larry Page şi Sergey Brin.

 

Photo Credit: bloomberg.com
Photo Credit: bloomberg.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente