Maria Ciobanu cere demisia ministrei Babuc: Lacrimile acestor tineri o să vă urmărească

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Deputata PLDM Maria Ciobanu solicită demisia ministrei Culturii Monica Babuc, după ce interpreții Cătălin Josan și Pasha Parfeni au fost excluși pe „ultima sută de metri” de la concursul „Potcoava de Aur”.

Babuc a fost huiduită în timpul unei reprezentații organizate de Josan și Parfeni pe scările Palatului Național sâmbătă seară.

„Lacrimile din ochii acestor tineri talentați o să vă urmărească, doamnă ministră, până la sfârșitul vieții. Guvernele vin și se duc, viața partidelor politice în Republica Moldova este scurtă. Contează ce ai făcut pentru oameni, pentru cultura neamului. În zadar ați făcut atâtea lucruri bune, dacă ați scuipat în sufletul unor tineri, care, în viziunea stăpânului Dvs, sunt rebeli, nu știu să-și țină gura, dar mai ales, NU împărtășesc crimele politice ale PD…
În cazul Dvs demisia de onoare este soluția spălării de o mare rușine!”, susține Maria Ciobanu.

Cătălin Josan și Pasha PArfeni, doi participanți activi la protestele din 2015-2016 și critici ai oligarhului Vladimir Plahotniuc, au fost excluși de la concert, chiar dacă Josan era cap de afiș, el fiind câștigătorul din 2015.

Cei doi susțin că excluderea a avut loc la comanda oligarhului Vladimir Plahotniuc, pentru faptul că au participat la proteste și l-au criticat în ultima perioadă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...