LIVE: Urmărește cea mai inspirațională conferință a anului, TEDxChisinau Superposition

collage-7-1140×764-1

Astăzi, 11 decembrie, comunitatea TEDxChisinau organizează un nou eveniment cu genericul TEDxChisinau: Superposition. La eveniment participă vorbitori din cinci țări, care vor discuta despre cum o simplă idee ori întâmplare pot influența și chiar schimba cu adevărat viața unor oameni sau comunități întregi.

Starea de „superposition” este darul pe care l-am primit cu toții: să te afli într-un singur loc, într-o singură persoană, dar să ai capacitatea să alegi dintr-o mulțime de posibilități și direcții. Această stare de „superposition” înlătură oricare bariere. Viața noastră, prin urmare, ca și noi, poate alege dintr-o multitudine de căi și direcții, dar este important să conștientizăm că anume alegerile pe care le facem definesc ceea ce vom deveni.

TED este o organizație non-profit, devotată ideilor, care se ghidează după dictonul Ideas Worth Spreading. A început acum 25 de ani ca o conferință de patru zile ținută în California și a ajuns astăzi o conferință globală, care anual invită liderii lumii să-și prezinte ideile în maximum 18 minute. Printre speakerii care au urcat pe scena TED s-au numărat Bill Gates sau Bill Clinton.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente