Legendarul Kirk Douglas a împlinit 100 de ani: Detalii despre petrecerea cu 200 de invitaţi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Legendarul actor american Kirk Douglas a împlinit 100 de ani pe 9 decembrie şi va marca aniversarea printr-o carte pe care a scris-o alături de Anne, soţia sa, dar şi cu o petrecere spectaculoasă ce va fi găzduită de fiul său Michael şi de nora sa, actriţa Catherine Zeta-Jones.

Cartea intitulată „Kirk and Anne: Letters of Love, Laughter, and a Lifetime in Hollywood”, scrisă de actorul Kirk Douglas în colaborare cu soţia sa, Anne, va fi lansată pe 2 mai 2017.

Noua carte a neobositului Douglas va fi publicată de editura Running Press prin programul Turner Classic Movies şi va include corespondenţă inedită şi pasaje în care soţii vorbesc despre secretul longevităţii mariajului care s-a întins pe parcursul a 62 de ani.

Cartea va fi o cronică a perioadei în care Kirk îi făcea curte iubitei Anne şi apoi, a timpului căsniciei celor doi soţi, povestiri despre faimoşii Frank Sinatra, Gergory Peck, John Wayne, Burt Lancaster, Lauren Bacall şi alţii care le-au fost contemporani lui Kirk şi Anne.

De asemenea, cartea va prezenta şi anecdote de pe numeroase platouri de filmare de la Hollywood şi petreceri ale starurilor, dar şi poveşti de călătorie ale cuplului în mai bine de 40 de ţări, drept ambasadori ai bunăvoinţei.

Totodată, volumul va relata şi câteva dintre poveştile personale ale relaţiilor celor doi cu mai mulţi preşedinţi americani şi soţiile lor, dintre care se remarcă figurile lui John Fitzgerald Kennedy şi a soţiei sale, Jacqueline.

În plus, legendarul cuplu va povesti în carte cum au supravieţuit clipelor de restriţe, inclusiv accidentului aproape fatal de elicopter pe care l-a trăit Kirk Douglas, un accident vascular cerebral debilitant şi moartea fiului lor cel mai mic, Eric. Cartea va include şi o serie de fotografii inedite.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...