(VIDEO) Messi a mai stabilit un record. Statistica extraordinară după dubla cu Osasuna

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Lionel Messi a marcat o „dublă” în victoria pe care FC Barcelona a obţinut-o pe terenul celor de la Osasuna, scor 3-0, iar argentinianul a bifat o nouă performanţă extraordinară. După ce a punctat de două ori la Pamplona, numărul echipelor împotriva cărora starul catalanilor a reuşit cel puţin 20 de goluri a ajuns la cinci.

În afară de Osasuna, celelalte formaţii în faţa cărora Messi a marcat 20 de goluri sau mai multe sunt marea rivală Real Madrid, Valencia, Sevilla şi Atletico Madrid.

Fără victorie de trei etape, Barça nu-şi mai permitea paşi greşiţi, în condiţiile în care liderul Real Madrid avea un avans de 6 puncte în clasament. După o primă repriză fără goluri, Luis Suarez a deschis scorul pentru echipa lui Luis Enrique, înainte ca Messi să închidă defintiv conturile cu a patra „dublă” personală din actula ediţie de campionat.

La meciul 550 al carierei în tricoul Barcelonei, argentinianul a înscris pentru 2-0 în minutul 72, când a fructificat o centrare excelentă venită de la Jordi Alba, apoi a stabilit rezultatul final în prelungirile partidei, la capătul unei acţiuni personale de toată frumuseţea.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...