Programul TEDxChisinau Superposition: Vorbitori internaționali, expoziție de tablouri, printer 3D și alte surprize

705021_594973080534756_1379493731_o-620×349

A mai rămas o singură zi până la desfășurarea celei mai inspiraționale conferințe a anului. Agenda evenimentului este una bogată cu începutul înregistrării la orele 09.00, ca fiecare invitat să reușească să treacă prin zona de expoziții până la eveniment.

Fiecare oaspete va avea posibilitatea să participe în experimentul cu eyetracking asigurat de Magenta Consulting, să viziteze expoziția de stringpainting a Nicoletei Văcaru, să urmărească printerul 3D care va executa machete în sală, să călătorească într-o lume virtuală împreună cu Oculus Rift și să afle mai multe despre design la Design Education Booth asigurat de FloAgency. Nu în ultimul rând, fiecare oaspete va putea să interacționeze cu roboțeii din sală și să-și facă o poză la cea mai modernă cabină foto – Halo Booth.

În deschiderea evenimentului vor urca pe scenă Moldovan National Youth Orchestra, după care vor urma vorbitorii invitați conform agendei:

unnamed-16

La închidere, toți vor avea ocazia să facă schimb de idei și emoții, și să intre în discuție cu vorbitorii care au urcat pe scenă la un pahar de vin asigurat de Vinăria din Vale.

În caz că nu ai reușit până acum să-ți iei un bilet, acestea mai pot fi cumpărate online: https://goo.gl/cx450V.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente