(video) Traficată de propriul tată. Un bărbat este suspectat că și-a exploatat sexual fiica de 14 ani

grupare-criminala-retinuta-au-exploatat-sexual-cinci-minore-din-capitala-11061

Un bărbat de 44 de ani, domiciliat în Basarabeasca, este suspectat de exploatare sexuală comercială a fetiței sale de 14 ani. Anterior, acesta a fost condamnat pentru leziuni corporale grave cu survenirea decesului.

Astfel, ca urmare a documentării timp de o lună de către angajații Centrului pentru combaterea traficului de persoane al Inspectoratului național de investigații s-a stabilit că bărbatul profitând de vârsta copilului și de faptul că se află în îngrijirea sa, timp de doi ani exploata sexual comercial copilul minor.

Faptele erau săvârșite în locuința suspectului situată în orașul Basarabeasca, iar periodic prin înțelegere cu diferiți clienți beneficiari, era impusă să presteze servicii sexuale contra plată.

Până în prezent, forțele de ordine a identificat o persoană cu vârsta de 57 de ani, care ar fi beneficiat de servicii sexuale cu minora.

Ca urmare a șase percheziții, efectuate la domiciliul suspectului au fost ridicate obiecte, care ar putea avea importanță pentru cauza penală. Tatăl minorei și bărbatul care ar fi prestat servicii sexuale cu aceasta, sînt arestați pe un termen de 30 de zile.

Conform prevederilor legislației penale în vigoare, persoanele culpabile de „Traficul de fiinţe umane”, riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 15 la 20 de ani.

La moment, polițiștii continuă măsurile speciale de investigații, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor săvârșirii infracțiunii vizate și a persoanelor implicate în acest caz.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente