Recomandări #diez: 14 evenimente la care să ajungi vineri, 9 decembrie

stocksnap_693pzb7yzt

Pentru a vă condimenta sfârșitul de săptămână și a vă relaxa după o săptămână de muncă, noi vă recomandăm următoarele evenimente:

#1. La un Ceai împotriva violenței în familie!

1

Evenimentul vine să sensibilizeze opinia publică despre impactul personal şi social al violenței în familie şi despre asistența oferită de către Asociația Promo-LEX, Centrul de Reabilitare a Victimelor Torturii ”Memoria” și Asociația Împotriva Violenței ”Casa Mărioarei”. Mai multe detalii găsiți aici.

 

#2. Târgul Partenerilor Bibliotecii „Creăm punți spre dezvoltare”

2

Eveniment are scopul de a scoate în evidență cele mai inovatoare și importante servicii și inițiative realizate de bibliotecile publice din Moldova, împreună și pentru partenerii acestora. Evenimentul reprezintă încheierea primei etape a campaniei de sensibilizare ”Ne vedem la bibliotecă!”, lansată în luna septembrie. Vedeți aici detalii despre eveniment.

 

#3. Expoziţia-concurs naţională „Croşeta de aur” Ediţia a VIII-a

3

Va avea loc inaugurarea expoziției în incinta Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală. Evenimentul are drept scop promovarea şi valorificarea artei croşetatului. În cadrul expoziţiei vor participa 23 de meşteriţe, cu lucrări executate în tehnicile tradiționale ale croșetatului, precum şi în stil modern. Mai multe aflați aici.

 

#4. Asachi Talks cu Ilie Dercaci

4

Senatul elevilor LT „Gh. Asachi” te invită la o discuție cu Ilie Dercaci – renumit orator și trainer profesionist în business, management, comunicare și alteleDetalii despre eveniment aici.

 

#5. Recital de pian

5

Evolueaza elevii Liceului Republican de muzica „Ciprian Porumbescu”. Detalii pe pagina evenimentului.

 

#6. Zilele Filmului German

6

Are loc deschiderea Zilelor Filmului German cu drama artistică „Calea Crucii” de Dietrich Brüggemann, care descrie povestea sfâșietoare a Mariei de 14 ani care trăiește în două lumi. Restul programului și detalii despre evenimente aici.

 

#7. Acoustic Charity Concert by Meteora. ACTION

7

Un concert de caritate susținut de interpreți ca Laurențiu Coțaga, Max Fall, Brave N & Mary Leshno, Nick & Anastasia ș.a. Vedeți mai multe detalii aici.

 

#8. Lansare Carte. „513” de Zina Zen

8

Lansarea celei de a treia cărți a autoarei Zina Zen. Detalii despre eveniment aici.

 

#9. Cuibul & friends – Concert aniversar 25 de ani

9

La aniversarea a 25 de ani de activitate formația Cuibul vă invită la un concert de zile mari. Cuibul va cânta 2 seturi, unul acustic și unul electric, alături de cei mai buni prieteni ai trupei, invitații speciali ai acestui festival aniversar: Tequilajazzz (St. Petersburg), byron (București) și Zdob si Zdub. Urmăriți  detalii despre eveniment aici.

#10. Filmul „Bad Santa 2” la cinema Patria

„Bad Santa 2” marchează revenirea pe marile ecrane a câştigătorului Premiului Oscar Billy Bob Thornton în postura de anti-erou preferat al Americii şi îl interpretează din nou pe Willie Soke.

Alimentat de whiskey-ul de proastă calitate, lăcomie şi ură, Willie face din nou echipă cu micul şi furiosul său partener, Marcus (Tony Cox), pentru a distruge o gală de caritate organizată in Ajunul Crăciunului. Şi de această dată aventurii i se alătură ,,puştiul” supraponderal şi mereu exaltat, Thurman Merman (Brett Kelly), o rază a soarelui de 110 kilograme al cărei scop este să scoată la iveală bruma de umanitate existentă în Willie.

 

#11. Filmul „Vaiana” la cinema Patria

Cu două milenii în urmă, Moana, o navigatoare înnăscută, pornește în căutarea unei insule legendare din Oceania. Călătoria i-l va scoate în cale pe semizeul Maui, care o va ajuta să traverseze oceanul dezlănțuit, într-o extraordinară aventură plină de experiențe neobișnuite. Miza este și ea ieșită din comun: ceea ce găsește pe insulă ar putea-o ajuta pe Moana să-și salveze familia.

 

#12. Filmul „Allied”la cinema Patria

Povestea lui Allied aduce alături un agent al serviciului britanic de spionaj, Max Vatan (Pitt) şi o spioană franceză Marianne Beausejour (Cotillard). Cei doi se îndrăgostesc în timpul unei misiuni de asasinare a unui oficial german, însă la scurtă vreme Max află că partenera sa, acum mama copilului său, lucrează de fapt pentru nazişti, şi incepe să o investigheze. Povestea este una adevărată, adaptată de scenaristul Steven Knight.

 

#13. Filmul „Nocturnal Animals” la cinema Patria

O poveste într-o poveste: Susan primește un manuscris de la fostul soț, pe care l-a părăsit în urmă cu 20 de ani, acesta cerându-i opinia. Manuscrisul “Nocturnal Animals” urmărește un bărbat, plecat în vacanță cu familia, sfârșind tragic. Povestea continuă cu Susan, trezindu-se cu amintiri din primul mariaj și confruntându-se cu un adevăr întunecat despre ea.

 

#14. Filuml „Office Christmas Party” la cinema Patria

În timp ce Carol, managerul companiei, încearcă să oprească planurile fratelui iresponsabil de a organiza o petrecere de pomină la birou, acesta apelează la colegii lui care să-l ajute să pună totul la cale. Întreaga mobilizare are scopul de a impresiona un potenţial client mai neconvențional şi de a-l convinge astfel să investească în afacerea lor aproape falimentară.

Distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente