Nume
Parola
Vizualizări: 4396
Invitație la premierea câştigătorilor celei de-a treia ediții a Concursului de desen şi pictură “Talentul nu ia mită. Integritatea în imagini”
8 Decembrie 2016 — CE: Pe 9 decembrie 2016, de Ziua Internaţională Anticorupție, Centrul Național Anticorupție (CNA) va premia câştigătorii celei de-a III-a ediții a concursului “Talentul nu ia mită. Integritatea în imagini”.

CINE: La eveniment vor participa reprezentanții Centrului Național Anticorupție și a Programului Națiunilor Unite din Moldova (PNUD). Concursul reprezintă un proiect național care promovează toleranţă zero faţă de corupţie și s-a desfăşurat în perioada 16 septembrie - 2 noiembrie, fiind prezentate o multitudine de lucrări semnate de elevii şi studenţii şcolilor şi colegiilor de arte din țară.

UNDE: Muzeul Național de Artă al Moldovei, str. 31 august 1989, nr. 115

CÎND: Vineri, 9 decembrie, ora 11:30

IMPORTANT: Competiția este parte a campaniei sociale „EU – pentru educaţie prin integritate” organizată de CNA și are loc cu sprijinul proiectului „Consolidarea funcțiilor de prevenire și analiză a CNA”, implementat de PNUD, cu suportul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al Norvegiei.

Pentru informații suplimentare, contactați: Laura Bohanțova, Coordonatoare comunicare PNUD, tel. 269 112, mob. 068511883, laura.bohantova@undp.org