Kanye West a ieşit de la UCLA Medical Center săptămâna trecută unde a fost spitalizat timp de mai multe zile, dar nu s-a întors acasă la soţia lui. Kanye s-a instalat singur, cu excepţia echipei medicale care îi acordă îngrijiri ambulatorii.

Potrivit unui apropiat al cuplului, ar fi fost Kim Kardashian cea care îşi doreşte ca West să rămână departe pentru o perioadă de copiii lor, North şi Saint, pentru a-i proteja.

„Kim este îngrijorată de soarta lui şi îl sprijină. Nu ştie de cât timp va mai avea nevoie Kanye pentru aceste îngrijiri”, a declarat presei americane o sursă apropiată cuplului.

Fanii cuplului pot fi totuşi liniştiţi, cei doi nu divorţează. „Există frustrări şi probleme între ei ca în orice cuplu, dar ei se iubesc profund”, a subliniat sursa.

Kanye West a fost spitalizat la 22 noiembrie din cauza unei crize psihotice. Oficial, rapperul a fost victima surmenajului în urma anilor de muncă fără odihnă. Însă presa americană indică un diagnostic mai grav, vorbind despre crize acute de paranoia.