Chiril Gaburici va avea doi consilieri noi de stat!

Premierul Chiril Gaburici a anunţat astăzi că va avea  doi consilieri de stat noi. Astfel, Serghei Diaconu îl va consilia pe Chiril Gaburici în domeniul instituţiilor de drept şi organe de control, iar Radu Rebeja – în domeniul  tineret și sport.

Astfel, noul consilier în domeniul instituţiilor de drept şi organe de control va fi ex-viceministrul de Interne Serghei Diaconu. În 2010-2011 acesta a fost consilier al secretarului general al Guvernului, iar din august 2013 a fost numit în funcţie de viceministru al Afacerilor Interne

Radu Rebeja, fost căpitan al echipei naționale de fotbal a Moldovei, va fi consilier principal de stat pe probleme de tineret și sport. Ultima funcție a lui Rebeja a fost de prim-vicepreședinte al Federației Moldovenești de Fotbal.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.