Dorin Chirtoacă despre căsătoria cu Anişoara Loghin: Noi deja am divorțat

Primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, a anunţat presa marţi, 6 decembrie, că deja a divorţat de soţia sa, jurnalista Anişoara Loghin, şi a rugat reprezentanţii mass-media să nu mai revină la acest subiect. Edilul a făcut această declarație, după în ultimele zile, sbiectul a fost abordat de unele surse media.

„Îmi pare rău că trebuie să revin la subiect. Dar vreau să spun scurt, clar, și prin aceasta să epuizăm subiectul care ține de viața mea personală. Noi deja am diviorțat și prin aceasta subiectul este epuizat și rog nimeni să nu mai revină la el. Atât”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Reamintim că la 8 octombrie, Dorin Chirtoacă a anunţat pe pagina sa de Facebook că el şi soţia sa prezentatoarea Pro TV Anişoara Loghin divorţează. Separarea celor doi a survenit la nici o jumătate de an din ziua nunţii.

„Prin prezenta aducem la cunostinta ca subsemnatul si Anisoara Loghin, din pacate, vom divorta. Decizia a fost luata impreuna. Nici unul, nici altul nu vom raspunde la intrebari cu privire la acest subiect. Rugam, in masura in care acest lucru este posibil, tratarea cu discretie a acestei situatii, si asa suficient de neplacute”, se arăta în mesajul  primarului.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.