Partida dintre formaţiile FC Progres şi FC Victoria-Buiucani este programată cu începere de la ora 17 şi 30 de minute. În sferturi, FC Progres a învins după meciuri tur-retur echipa FC Tarsus Clasic, cu un confortabil 8 la 3 totalizat în cele două manşe.

FC Victoria Buiucani a avut un parcurs mai anevoios în dubla cu FC Socol Tiraspol. În prima întâlnire, jucătorii chişinăuieni au învins cu 5-1  echipa din stânga Nistrului, dar au cedat în retur cu 4-7, obţinând în extremis calificarea.

În cealaltă semifinală vor juca, cu începere de la ora 19:00, FC Râmbcom Chişinău şi FC Olimpia Bălţi. Bălţenii au dispus în cele două manşe ale sferturilor de finală cu scorurile de 9-3, respectiv 7-6, de jucătorii de la FC Capilati.

FC Râmbcom Chişinău a încheiat la egalitate, scor 3-3, meciul din turul aceleaşi faze a competiţiei cu FC Atletico din capitală, dar s-a impus autoritar în retur cu scorul de 11-4.

Miercuri vor fi jucate primele partide din semifinala Cupei Moldovei la futsal, returul urmând să fie disputat în week-end. Ziua şi orele de început ale meciurilor vor  fi precizate ulterior. Echipele învingătoare în dubla manşă se vor întâlni cu trofeul pe masă, iar formaţiile învinse vor lupta pentru medaliile de bronz.