Andreea Esca a întrebat-o pe Andreea Marin de ce se căsătorește așa des. Iată ce a răspuns bruneta

Andreea Marin a fost invitată la emisiunea Andreei Esca de la Europa FM,  unde a făcut o declaraţie despre despărțirea de Tuncay Ozturk, care a uimit-o până și pe Andreea Esca. Atunci când știrista a întrebat-o pe „Zână”, de ce se căsătorește așa des, bruneta i-a răspuns râzând:”Nu am vrut să mă căsătoresc a treia oară. El a insistat”, scrie Libertatea.ro

“Până la urmă, am inţeles că l-aş fi rănit pe el, că nu ar fi putut să trăiască aşa, nu mi-am dorit, am acceptat pentru că l-am iubit. Căsătoria nu mai e o miză. La 18 ani, era, dar acum nu”, a declarat Andreea Marin.

Andreea a spus că nu vrea să facă aceleaşi greşeli ca în tinereţe şi că are limitele ei.

„Sunt un om romantic, nu pot trăi fără să iubesc, să dăruiesc. Nu sunt dezamăgită când nu găsesc acele lucruri. Sufăr numai până în momentul în care îmi dau seama că nu mai am pentru ce lupta. Când am concluzionat că până aici a fost, că viitorul nu poate să îmi aducă ceva mai bun, atunci nu mai există suferinţă pentru mine. În momentul în care am luat o hotărâre, accept lucrurile, că există o limită, sunt bine. Nu mă mai întorc înapoi, chiar dacă nu e uşor, nu o să stau să plâng pe umărul nimănui”, a spus Andreea Marin.

Aceasta a mai zis că nu e făcută pentru compromis: vrea totul sau nimic. “Să ştii că la 40 de ani, sunt unele lucruri pe care nu le accepţi, ai trecut prin ele şi nu vrei să faci acestă greşeală”, a mai declarat Andreea Marin.

Andreea Marin a anunțat la 27 octombrie că divorțează de soțul său, medicul turc Tuncay Ozturk, după trei ani de mariaj. Andreea Marin a mai fost căsătorită de două ori – cu Cristian Gheorghiţă și cu Ştefan Bănică Junior.

Foto: Libertatea.ro

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.