Recomandări de evenimente pentru marți, 29 noiembrie

6g2bnngcb1

Ziua de marți pare să fie obișnuită, dar o puteți condimenta cu câteva ieșiri în oraș la evenimente frumoase. Iată recomandările noastre.

#1. Innovation in Governance Forum

Metode inovative de guvernare pot fi aplicate și în Moldova. Experți de top din EU, Marea Britanie, Danemarca, Malaezia și alte țări care au preluat cu succes astfel de practici, vor participa la Forumul Inovației în Guvernare la Chișinău. Forumul Inovației în Guvernare este un eveniment la nivel înalt, la care vrei să faci parte dacă ești interesat în cum inovațiile pot eficientiza sectorul public și de modul în care poți contribui la realizarea unor schimbări viabile în societate. Ești curios să afli mai multe detalii? Vino la eveniment pe 29 noiembrie, la Radisson Blu Leogrand Hotel. Pentru a participa la eveniment, înregistrează-te pe www.innoforum.md.

 

#2. Constantin Rusnac la Clubul de elite „Impresii din viata și cărți”

Începând cu ora 14:00, la biblioteca Hasdeu, îl puteți cunoaște mai bine pe Constantin Rusnac: muzician, compozitor, președintele Consiliul Național Delfic, secretar General CNRMS pentru UNESCO, rector la „Conservatorul de Stat Gavriil Musicescu”. Vedeți aici detalii despre eveniment.

 

#3. De Ziua Națională a României

La Sala cu orgă are loc un concert dedicat Zilei României. Spectacolul începe la ora 19:00. Detalii vedeți aici.

 

#4. Şedinţa Top Toastmasters

O nouă seară plină de discursuri re loc la Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu”. Evenimentul începe la ora 19:00. Vedeți aici detalii.

 

#5. Film la Patria: Lumea de dincolo: războaie sângeroase 3D

Războiul dintre clanurile vampirilor și ale vârcolacilor devine tot mai sângeros, distrugând totul în cale. Selene, vânătoarea de vampiri (Kate Beckinsale), este mai hotărâtă ca oricând să-i pună capăt, cu orice preț. Vezi programul filmului pe patria.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente