(VIDEO) Surpriză în Italia; Juventus, învinsă cu două goluri marcate de fiul lui Diego Simeone

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Surpriză pe Stadio Comunale Luigi Ferraris, acolo unde Genoa s-a impus, duminică, cu 3-1 în fața campionei Italiei, Juventus Torino.

Prima repriză a meciului cu Genoa a fost una de coșmar pentru Juventus, campioana Italiei din ultimele 5 sezoane. La Genova, torinezii au primit 3 goluri într-o jumătate de oră, fără să marcheze vreunul, iar două dintre ele au fost semnate de Giovanni Simeone, fiul lui Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid.

Până duminică, Juventus primise doar 9 goluri în precedentele 13 etape din Serie A TIM. A fost pentru prima dată în ultimii 3 ani când a primit 3 goluri într-un meci de campionat. Ultima dată s-a întâmplat în octombrie 2013, când a pierdut cu 2-4 pe terenul Fiorentinei.

Pentru Genoa a deschis scorul Giovanni Simeone, în minutul 3, iar fiul lui „Cholo” a semnat dubla 10 minute mai târziu. Scorul pauzei, 3-0, a fost stabilit în minutul 29, după autogolul lui Alex Sandro.

Atacantul Giovanni Simeone are 21 de ani și a crescut la juniorii lui River Plate (2008-2013), până să facă pasul la prima echipă, unde a jucat din 2013 până în 2016. A fost și împrumutat la Banfield (2015-2016), apoi a ajuns la Genoa, prima sa echipă din Europa.

Golul campioane a fost marcat de Pjanic, în minutul 82. În urma acestui rezultat, Juventus își păstrează poziția de lider, dar Milan s-a apropiat la doar 4 puncte.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...