Neymar, implicat într-un accident rutier

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Neymar Jr, fotbalistul brazilian al echipei FC Barcelona, a fost implicat, duminică, într-un accident rutier minor, când se alătura lotului formaţiei catalane pentru meciul din deplasare cu Real Sociedad, maşina sa fiind avariată pe partea stângă, informează Marca.

Accidentul a avut loc la o ieşire de pe autostradă, în timp ce Neymar se îndrepta spre baza sportivă a Barcelonei, pentru a pleca alături de colegii săi spre aeroport, în vederea deplasării la San Sebastian, pentru meciul cu Real Sociedad. Neymar a scăpat nevătămat, maşina, un Ferrari 458 Spider, fiind lovită pe partea stângă. Autoturismul condus de brazilian a intrat în coliziune cu un alt vehicul şi s-a răsucit pe sensul de mers, fără însă ca vreo persoană să fie rănită.

Conform informaţiilor oferite de către jurnaliştii spanioli, maşina a fost lăsată în grija unui om din staff-ul Barcelonei, care s-a asigurat că totul decurge bine, iar Neymar va reintra în posesia acesteia. În ciuda accidentului, fotbalistul brazilian a primit acceptul medicilor de a juca în partida Barcelonei de pe Anoeta, un teren pe care catalanii nu au mai câştigat din 2007.

Meciul Real Sociedad – Barcelona va avea loc duminică, 27 noiembrie, de la ora 21:45, pe stadionul Anoeta, în etapa a 13-a din campionatul Spaniei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...