Partidul Nostru și-a înregistrat lista candidaților la funcția de consilier în CMC

Partidul Nostru a înregistrat lista candidaților la funcția de consilier în Consiliul Municipal Chişinău. Candidatul formaţiunii la funcţia de primar al capitalei, Ilian Caşu, susţine că echipa Partidului Nostru pentru CMC a fost selectată “exclusiv pe criteriul profesionalismului”.

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, şi Ilian Caşu, candidatul formaţiunii la funcţia de primar al municipiului Chişinău, au depus astăzi actele pentru înregistrarea candidaţilor la funcţia de consilier în CMC.

Potrivit lui Ilian Caşu, candidaţii Partidului Nostru pentru CMC  sunt “oameni mai puţin cunoscuţi, dar cinstiţi şi profesionişti în domeniul lor de activitate”.

„Vom avea o altă primărie, o primărie fără corupţie, iar în capul mesei va sta legea. Vom avea o primărie care va funcţiona exclusiv în interesul orăşenilor, ceea ce  capitala nu a mai avut până acum. Am selectat candidaţii în primul rând pe criteriul profesionalismului, avem o echipă de oameni care nu şi-au pătat reputaţia şi numele şi sunt gata să servească Chişinăul şi nu intereselor meschine. Principalele obiective ale echipei noastre sunt lupta împotriva corupţiei, o primărie cu funcţionari cinstiţi, care vor servi interesului public, iar primarul va fi un exemplu demn de urmat în respectarea legii. Ne vom axa pe proiecte de infrastructură cum sunt drumurile, trotuarele, parcările şi vom rezolva problema deşeurilor şi câinilor vagabonzi” , a declarat Ilian Caşu.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.