Din 1 decembrie se modifică itinerarele rutelor de microbuz nr. 125, 175 și 193

trafic_38_48149800

Primăria municipiului Chişinău anunţă că, începând cu data de 1 decembrie 2016, se modifică itinerarele rutelor municipale de microbuz nr. 125, 175 și 193. Decizia de modificare a rutelor de transport public a fost luată la solicitarea locuitorilor din orașul Durlești și din sectorul Botanica al capitalei. Astfel, itinerarul rutelor se modifică după cum urmează:

Ruta nr. 125

Tur: în raza or. Durlești – de pe str. Nicolae Testemițanu pe str. Alexandru cel Bun, str. Livezilor, drumul de acces spre str. Nicolae Gribov, str. Nicolae Gribov și în continuare pe traseul stabilit.

Retur: în raza or. Durlești – de pe str. Nicolae Gribov pe drumul de acces spre str. Livezilor, str. Livezilor, str. Alexandru cel Bun și str. Nicolae Testemițanu,

Ruta nr. 175

Tur: de pe str. Burebista pe str. Independenței, bd. Traian, bd. Dacia, str. București și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 193

Retur: în raza or. Chișinău – de pe str. București pe str. Alexei Șciusev , str. Constantin Stere, str. Vasile Lupu și în continuare pe traseul stabilit.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente