(video) Show-uri sexuale în regim online – serviciu prestat de trei tinere într-o vilă de lux din Chișinău

15211740_1079253205521081_1499309722_n

Un grup infracțional format din trei tineri, două femei și un bărbat, originari din România și Republica Moldova, cu vârste de 22, 28 și respectiv 35 de ani a fost destructurat de poliție. Aceștia, recrutau tinere cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, după care erau determinate să presteze show-uri sexuale în regim online.

Urmare a investigațiilor efectuate de ofiţerii Centrului pentru combaterea traficului de persoane al Inspectoratului Naţional de Investigaţii în comun cu Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, membrii grupului au fost reținuți în flagrant chiar în timp ce supravegheau şi coordonau activitatea a șapte fete recrutate.

Totodată, forțele de ordine au stabilit că suspecții publicau anunțuri și oferte avantajoase pe rețelele de socializare. Tinerele recrutate erau cazate la o vilă de lux din municipiul Chişinău, special amenajată în acest sens unde prestau servicii sexuale contra plată clienților virtuali, prin derularea în regim on-line.

Actualmente, cetățenii români au fost arestați pentru 30 de zile, iar tânăra originară din Moldova este cercetată în libertate. Dacă vor fi dovedită vinovăția acestora, riscă închisoare până la 7 ani.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală privind proxenetismul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente