9 recomandări de evenimente pentru vineri, 25 noiembrie

toamna

Se mai apropie un weekend, ultimul din această toamnă, totuși până să vă detașați și relaxați, echipa #diez îți oferă câteva evenimente cu care să te încălzești.

#1. „Trăiește fără violență!” lansarea campaniei naționale

Pentru prima dată în cele 14 ediții, deschiderea campaniei ”16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen” va avea loc în mediul rural, în satul Boșcana, Criuleni. Vor participa femei supraviețuitoare ale violenței care acum ajută alte femei aflate în situații similare. Evenimentul va începe la ora 10.00, în fața Primăriei din Boșcana cu un flashmob organizat de către tinerii din localitate și un marș oranj – culoarea campaniei cu implicarea tuturor participanților. Detalii în eveniment.

#2. Flat Foot Live (Suedia)

După ce a trecut ceva timp de la POT Fest, cu mare onoare vă anunţăm că pe 25 noiembrie suedezii din Flat Foot revin la Chişinău, în clubul The Albion Territory. Concertul face parte dintr-un turneu care va avea loc în Moldova şi România, care promovează muzica alternativă. ORA: 20.00 | PREŢ 50 Lei, detalii pe Facebook. 

#3. BARBAR Grand Opening!

Barbar are onoare să vă invite la evenimentul de deschidere. Evenimentul începe la ora 21.00, la 513, detalii în eveniment.

#4. La frontera. Illegal Party

Photo Credit: Sandul

La ora 21:00, la Spălătorie, intrarea 20 lei, detalii pe Facebook. 

#5. Квест в Кишинёве: „Игры разума”

City Quest la ora 21:00, detalii în eveniment.

#6. First Moldovan Blockchain Hackathon

La 9.30, la ASEM, blocul F, sala 302, detalii pe Facebook. 

#7. Meet an American with Julie Stufft

La ora 15:00, la Centrul American de Resurse, detalii în eveniment. 

#8. How to survive your startup and reach a million Dollars

Întâlnire cu Tal Catran, la ora 18:00, la iHUB, detalii pe Facebook. 

#9. Poеzie contemporană cu Vladislava Iliynskaya /Odessa/

Vladislava Iliynskaya este una din cele mai relevante autoare de poezie contemporană din Odessa. Este pentru prima dată la Chișinău cu un soi de eveniment mai rar pentru spațiul cultural local. Recital de poezie proprie, cu sufletul dezgolit și curaj de a–și accepta cicatricele și vulnerabilitățile, cu vervă copleșitoare.

Cocoșul Roșu vă invită cu mult drag la o nouă experiență, la ora 18:30: recital și discuție cu autoarea, proiecție, spațiu bine încălzit, căldură în calorifer și în suflet. Contribuție – 20 lei. Detalii în eveniment.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente