Trimite e-mail | Printeaza
Economie
24.11.2016

Vicepremierii Republicii Moldova și României, Octavian Calmîc și Costin Grigore Borc, se vor întâlni mâine la Iași

Vicepremierii Republicii Moldova și României, Octavian Calmîc și Costin Grigore Borc, se vor întâlni mâine la Iași

Vicepremierii Republicii Moldova și României, Octavian Calmîc și Costin Grigore Borc, vor participa vineri, 25 noiembrie curent, la Iași, la inaugurarea expoziției ,,Fabricat în Moldova”. Evenimentul are drept scop crearea condițiilor favorabile pentru susținerea producătorului autohton și promovarea imaginii Republicii Moldova.
 
În cadrul expoziției, peste 70 de companii naționale din industria alimentară, textilă, construcțiilor, sectorul vitivinicol și altele își vor prezenta mărfurile și serviciile prestate. Brandul ”Din Inimă” va fi prezent cu un stand colectiv, care va include 19 companii, inclusiv ”Ionel”, Alina Bradu, ”Oldcom„, „Artizana„, etc. În cadrul evenimentului va fi organizat un Forum de afaceri la care vor participa peste 150 de companii din Republica Moldova și România.
 
La Iași, viceprim-ministrului, ministrului Economiei al Republicii Moldova, Octavian Calmîc, și viceprim-ministrului, ministrului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri al României, Costin Grigore Borc, vor avea o întrevedere bilaterală în cadrul căreia vor discuta mai multe aspecte ale colaborării comercial-economice dintre două state, în special, realizarea proiectelor din sectorul energetic care țin de interconexiunea rețelelor de transport energie electrică și gaze naturale dintre Republica Moldova și România, anunță un comunicat al Ministerului Economiei.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus