Muzica lui Ion și Doina Aldea-Teodorovici va fi auzită la București într-un concert de Ziua Națională a României

Cristofor-Aldea-Teodorovici

La 1 decembrie, ora 19:00, la Cinema PRO, va avea loc primul concert în București susținut de Cristofor Aldea-Teodorovici, fiul regretaților artiști ai neamului, Ion și Doina Aldea-Teodorovici, acompaniat de orchestra sa.

În cadrul evenimentului, vor fi interpretate renumitele cântece ale Renașterii Naționale din Basarabia, dar și alte piese compuse de Ion Aldea-Teodorovici.

Intrarea este LIBERĂ, dar pentru o mai bună organizare și pentru asigurarea locurilor în sală, doritorii sunt rugați să completeze un formular, pe care îl găsiți aici.

concert1dec

Concertul este organizat de Centrul pentru Integrare și Dezvoltare PRUT, cu sprijinul Departamentului Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni.

Formată în august 2014, Aldea-Teodorovici Orchestra este un proiect inspirat din tradițiile folclorice și muzica contemporană, care își propune realizarea de show-uri live bazate strict pe sunetul autentic al instrumentelor și al vocii, într-o manieră ce nu poate fi imitată de vreun dispozitiv electronic.

Amestecul stilurilor folk, progressive rock, funk, soul și etno într-o stilistică de stradă, pop-orchestrală cu tentă funky, compune sound-ul specific orchestrei.

Conducătorul artistic, solistul orchestrei și fondatorul ei este Cristofor Aldea-Teodorovici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente