Cadourile deja te așteaptă! Ce surprize ți-a pregătit o rețea de restaurante din Chișinău

1

Magia sărbătorilor și bucuria de a primi cadouri sunt două lucruri care ai vrea să dureze cât mai mult. Tocmai de aceea, cunoscuta rețea de restaurante din Chișinău: muzCafe, Trattoria della nonna, Star Kebab, Don Taco, Pensiunea della nonna și PUB44, ți-a pregătit cadourile din timp și-ți aduce atmosfera sărbătorilor de iarnă chiar azi. Astfel, dacă deții un card de fidelitate a unui local din rețea, poți beneficia de cele 12 cadouri deosebite de Anul Nou.

Pentru a primi cadourile, trebuie doar să accesezi site-ul www.deschidecadoul.md și să selectezi restaurantul al cărui card îl deții. Cardul de fidelitate îți oferă 12 cadouri garantate! Introduci codul de pe card în căsuța de pe site și primești zecile de daruri puse la dispoziția ta.

 

1-ro

 

Primește un vin cadou sau renumitul desert Le Napoleone în restaurantul italian Trattoria della Nonna sau savurează deliciosul desert Cioco Taco de la celebrul restaurant latino-american Don Taco. La petrecerea copiilor poți beneficia de un fotograf profesionist, iar dacă dorești să te distrezi cu prietenii, poți primi gratis piese karaoke pentru toată noaptea de la Muz Café.

Și asta nu e tot: te așteaptă 4 Litri de bere de la PUB44, poze pe magneți de la Trattoria della Nonna, vin spumant de la muzCafe, și multe alte cadouri care cu siguranță îți vor lăsa amintiri de neuitat și-ți vor face sărbătorile mai frumoase.

 

fon1

 

De exemplu, pentru a petrece timpul minunat, departe de zgomotul orașului, vino la Pensiunea Vacanța dela Nonna. Aici te așteaptă un cadou demn – O căsuță pentru doi, iar pentru a simți din plin căldura sărbătorilor, comandă împreună cu prietenii Sauna Vânătorului și primește o ladă de bere cadou!

 

fon2

 

Cu o aromă de cafea proaspăt măcinată orice sărbătoare e și mai frumoasă! Vino în unul din restaurantele Star Kebab din Chișinău sau Bălți și primește un Latte sau Cappuccino cadou. Cei care vor comanda în această perioadă la serviciul livrare de la Star Kebab vor primi Cartofi pai sau Falafel cadou.

  • Pentru a prim cadoul, alege oferta, după care tipărește voucherul sau salvează-l în smartphone-ul tău.
  • Vino în restaurant și prezintă voucherul în varianta tipărită sau direct de pe ecranul telefonului.
  • După câteva momente de magie, cadoul este în fața ta!

 

starkebab

E plăcut să primești cadouri!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente