DOC// Lista candidaților PPEM la funcția de consilier în CMC. Iurie Leancă: „Avem cea mai bună echipă”

Blocul Electoral „Platforma Populară Europeană din Moldova – Iurie Leancă” a depus astăzi actele pentru înregistrarea candidaților săi la funcția de consilier în Consiliul Municipal Chișinău. Lista conține numele a 36 de candidați şi, potrivit lui Iurie Leancă, “este cea mai bună echipă din câte a văzut până acum”.

„Avem o ofertă foarte bună pentru Chișinău, formată din oameni cu experiență, dar și foarte mulți tineri. Acești tineri sunt oameni și integri, și meseriași în diverse domenii. Sunt convins că vom lua un rezultat foarte bun la Consiliul Municipal și la Primărie şi vom putea crea echipa care va demonstra că putem să ne mișcăm înainte mult mai rapid și să creăm o capitală cu adevărat europeană”, a spus Iurie Leancă.

La rândul său, Oazu Nantoi, candidatul PPEM la funcția de primar general al capitalei, a remarcat că dacă pe listele celorlalți concurenți electorali figurează problemele Chișinăului, atunci “pe lista PPEM poţi vedea perspectiva Chișinăului”.

Vedeți mai jos lista celor 36 candidați ai PPEM la funcția de consilier

lista1lista1 lista1

lista1

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.