Cunoaște speakerii „Change Through Possibility”, evenimentul la care vei învăța despre antreprenoriat şi voluntariat

collage

Grow Me Up vă invită la un nou eveniment – Change Through Possibility (CTP). Au mai rămas doar 5 zile până la închiderea înregistrărilor. Nu rataţi şansa de a cunoaşte profesionişti în domeniile Marketing, Business &Administrare, Justiție, Jurnalism și Psihologie. Veţi avea şansa să aflaţi sfaturi chiar de la cei care şi-au creat deja o carieră de succes şi sunt gata să-şi împărtăşească experienţa cu voi.

La eveniment vor fi prezenţi antreprenorii Mihai Tănase şi Rodica Curlicovschi, jurnalistul Bogdan Dascăl şi mulţi alţi oameni de succes, de la care veţi putea învăţa multe lucruri utile în domeniul ales.

  • Mihai Tănase este unul dintre specialişti în domeniul business şi administrare, fiind director general BERD’S Design Hotel. El vă va răspunde la orice întrebare în cadrul panelului de discuţii, oferindu-vă sfaturi cu referire la crearea şi dezvoltarea propriului business şi nu doar.
  • Bogdan Dascăl este unul dintre cunoscuții jurnaliști din Republica Moldova, prezentator al emisiunii „Deșteptarea” la JurnalTV. El vă va face să înțelegeţi ce înseamnă jurnalismul, care sunt calităţile necesare pentru a reuşi în acest domeniu şi vă va introduce în tainele acestei meserii.
  • Rodica Crulicovschi este directoarea Romarina Tur şi cea care vă va spune care sunt primele acţiuni ce trebuie întreprinse pentru a păşi cu siguranţă şi încredere în lumea afacerilor. Conform spuselor ei : „În Chişinău, agenţiile de turism apar şi dispar peste noapte”. De aceea, ea vă va explica nu doar etapele deschiderii propriului business, ci şi modalităţile de administrare reuşită a acestuia.

Vă amintim că evenimentul este alcătuit din 3 activităţi:

# Prima activitate este panelul de discuţii, care reprezintă centrul şi principalul pilon al evenimentului. Aici, participanţii vor putea să discute şi să se consulte cu specialişti de talie naţională. Cei care intenţionează să îşi facă o carieră în unul din domeniile menţionate sunt invitaţi să afle secretele profesionale.

Pentru a participa, trebuie să vă înregistraţi completând formularul.

# Cea de-a doua activitate este destinată promovării voluntariatului, un târg de organizaţii. Acesta va dura pe tot parcursul evenimentului, iar tinerii interesaţi se vor putea înscrie în calitate de voluntari la organizaţiile prezente.

# Speed dating. Acesta va include mini-discuţii, pe o perioadă de exact 60 de secunde, între antreprenori şi participanţi. Aceştia vor sta faţă în faţă, iar participanţii îşi vor prezenta ideile. Pentru a vă înscrie, completaţi formularul următor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente