(VIDEO) Manchester City, readusă pe primul loc în Premier League de un jucător pe care Guardiola nu mai conta

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Manchester City a revenit pe prima poziție în Premier League datorită a două goluri marcate de Yaya Toure în meciul cu Crystal Palace, jucător pe care antrenorul Pep Guardiola nu mai conta, în urma unui conflict.

După ce şi-a cerut scuze public, mijlocaşul african a fost răsplătit cu primul său meci din Premier League şi nu a avut nevoie decât de 39 de minute pentru a marca în partida din deplasare cu Crystal Palace. Reuşita a fost superbă: şut aproape de vinclu, din interiorul careului.

Mai mult, în minutul 83, mijlocaşul a marcat şi golul de 2-1, care le-a şi adus „cetăţenilor” victoria şi urcarea în fruntea clasamentului, acolo unde sunt la egalitate cu Liverpool.

Acestea au fost primele goluri marcate în deplasare de Toure din luna ianuarie a acestui an. În această stagiune, Yaya mai prinsese doar un meci, în play-off-ul UEFA Champions League, 1-0 cu Steaua, pe teren propriu.

„Cormoranii” nu au putut să învingă în deplasarea de la Southamtpon, acolo unde meciul s-a încheiat 0:0, și sunt la egalitate cu Manchester City pe prima poziție a clasamentului.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...