(video) Cum să susții inovația și startup-urile tehnologice din Republica Moldova?

dreamups

Ți-ai dorit vreodată să susții o cauză ce-ar ajuta tinerii antreprenori să dezvolte companii globale aici, acasă? Crezi în potențialul inovator și tehnologic al Republicii Moldova? Dacă răspunsul tău este da, atunci noi te provocăm să susții comunitatea Dreamups. O comunitate care adună tineri pasionați de antreprenoriat, mentori locali și internaționali, investitori și pur și simplu oameni extraordinari care vor să învețe, să facă schimb de idei și să lanseze companii globale de aici acasă, din Republica Moldova.

Cei implicați în această comunitate cred cu tot dinadinsul că antreprenorii sunt cei care contribuie la dezvoltarea economică a unei țări. Și pentru că Moldova este una dintre cele mai sărace țări din Europa, aceștia au decis să schimbe lucrurile și să creeze Dreamups, o inițiativă care să lucreze în beneficiul comunității și care să contribuie direct la dezvoltarea ecosistemului antreprenorial din Republica Moldova.

Despre Dreamups:

Dreamups ajută tinerii antreprenori să identifice idei viabile și să le dezvolte, ca într-un final să creeze companii care vor deservi clienți pe piața mondială. Până acum, Dreamups a rulat 3 programe de accelerare, din care au fost lansate peste 10 afaceri tehnologice, seria de evenimente Startup Grind și Dreamups Talks, oferă servicii de coworking pentru orice tânăr care are nevoie de spațiu de lucru, ore de mentorat și alte activități care vin în ajutorul tinerilor antreprenori.

Despre Patreon:

Dreamups a fost lansat în februarie, anul curent, și unul dintre scopurile strategice al acestei comunități este să devină sustenabilă. Iată de ce, a fost lansată campania Patreon: www.patreon.com/dreamups/ unde oricine poate să susțină comunitatea prin contribuții și angajamente. Fie că ești un membru activ al comunității sau ești cineva care crede că start-upurile inovative și tehnologice pot ajuta Moldova să se miște înainte, susține această inițiativă și abonează-te să susții comunitatea. În așa mod, Moldova poate să fie recunoscută nu numai ca o țară cu vinuri extraordinare sau ca una dintre țările cele mai sărace din Europa, dar ca o țară care are potențial de a deveni destinație pentru servicii globale și produse  Skype, BlaBlaCar, MSQRD și alte companii internaționale.

Victor Spînu a decis să susțină Dreamups și, inclusiv, afacerile tehnologice ce se dezvoltă în Republica Moldova: ,,Am hotărât să susțin comunitatea Dreamups pentru că îmi place viziunea acesteia și îmi place ceea ce și-au propus să facă. Iar pentru că ideile bune să fie puse în practică, ele au nevoie de susținere, inclusiv financiară.”

O altă tânăra care susține această comunitate este Ala Agrici: ,,Consider că startupurile vor avea probabil cel mai mare impact asupra dezvoltării economice a unei societăți, iar când crearea acestora este propulsată de o comunitate inovativă ca Dreamups, care pune accentul pe educarea tinerilor antreprenori și pe programe de accelerare, provocările ce apar devin mult mai ușor de depășit, iar rezultatele exponențiale.

Alege acum recompensa, ia-ți angajamentul să susții Dreamups și comunitatea de start-upuri din Republica Moldova, susține antreprenoriatul și tinerii antreprenori: www.patreon.com/dreamups/

14289979_528694827324922_3155576761320844604_o

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente