(video) Cazul pliantelor denigratoare cu Maia Sandu: Poliției i-a fost interzis să facă percheziții la Uniunea Ofițerilor

1-33-1140×855

Judecătoria Centru a interzis Inspectoratului General de Poliție să facă percheziții la Uniunea Ofițerilor pentru ca forțele de ordine să investigheze dacă este adăvărat precum că instituția se face vinovată de distribuția pliantelor cu mesaje denigratoare și manipulatorii la adresa Maiei Sandu. Acesta este declarația președintei PAS, Maia Sandu, după întâlnirea cu adjunctul Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc.

Judecătoria Centru a interzis Inspectoratului General de Poliție să facă percheziții la Uniunea Ofițerilor. Este adevărat că târziu s-a luat această decizie, oricum IGP ne promite un răspuns până ca actele de validare a alegerilor de la CEC vor ajunge la Curtea Constituțională. Am prezentat anumite probe precum că aceste pliante cu mesaje denigratoare au fost produse și răspândite de către o instituție apropiată de oponentul meu Igor Dodon”, a declarat Maia Sandu

Reamintim că în plină campanie electorală pentru alegerea șefului statului, atât în Capitală, cât și în raioane au fost distribuite pliante cu mesaje denigratoare la adresa candidatei Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu. Foile volante, avertizau despre o eventuală invazie a refugiaților în Republica Moldova, închiderea grădinițelor, dispariția satelor și „pericolul” homosexualilor, în cazul în care lidera PAS va fi aleasă în calitate de Președintă a țării.

Reporterul Centrului de Investigații Jurnalistice a aflat că de repartizarea fluturașilor se face vinovat Uniunea Ofițerilor din Republica Moldova, organizație cu care liderul PSRM Igor Dodon are legături strânse de ani buni. Mai multe detalii citește aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente